Pdf 1. Elaboració de bótes de roure reboll (Quercus pyrenaica Willd.) per a la seva utilització en enologia. Tecnologies, característiques, variants i requisits de la fusta. Document de revisió tècnica.
Pdf 2. Protocol per l’elaboració de bótes de roure reboll (Quercus pyrenaica Willd.).
Pdf 3. Tríptic-ampolla per vi elaborat amb fusta de reboll.
Vídeo 1. Elaboració de bótes amb fusta de roure reboll de Prades.
Pdf 1. Elaboració de bótes de castanyer (Castanea sativa Willd.) per a la seva utilització en enologia. Tecnologies, característiques, variants, requisits de la fusta. Document de revisió tècnica.
Pdf 2. Tríptic-ampolla per vi elaborat amb fusta de reboll.
Vídeo 1. Elaboració de bótes amb fusta de castanyer català.
Pdf 1. Sistema d’organització empresarial dels productors del territori, per a la producció, transformació i comercialització de safrà
Pdf 2. Protocol de producció del cultiu intensiu del safrà