Diferenciació i millora de la qualitat de vins mitjançant la utilització de fusta de roure reboll.

Pdf 1. Elaboració de bótes de roure reboll (Quercus pyrenaica Willd.) per a la seva utilització en enologia. Tecnologies, característiques, variants i requisits de la fusta. Document de revisió tècnica.

Pdf 2. Protocol per l’elaboració de bótes de roure reboll (Quercus pyrenaica Willd.).

Pdf 3. Tríptic-ampolla per vi elaborat amb fusta de reboll.

Vídeo 1. Elaboració de bótes amb fusta de roure reboll de Prades.

Diferenciació i millora de la qualitat dels vins generosos i licorosos mitjançant la recuperació de la utilització de les bótes de castanyer català.

Pdf 1. Elaboració de bótes de castanyer (Castanea sativa Willd.) per a la seva utilització en enologia. Tecnologies, característiques, variants, requisits de la fusta. Document de revisió tècnica.

Pdf 2. Tríptic-ampolla per vi elaborat amb fusta de reboll.

Vídeo 1. Elaboració de bótes amb fusta de castanyer català.

Desenvolupament de la producció sostenible del safrà mitjançant l’optimització de tècniques de cultiu intensives i l’establiment d’una estratègia empresarial conjunta per a petits/es agricultors/es

 

Pdf 1. Sistema d’organització empresarial dels productors del territori, per a la producció, transformació i comercialització de safrà

Pdf 2. Protocol de producció del cultiu intensiu del safrà